PÅMELDING

Meld deg på Bransjedagene her

Bransjedagene – her står kunstnerisk og vitenskapelig kompetanse sentralt å vi ønsker å fremme dialog på tvers av etablerte fagområder.

Bransjedagene er et samlingspunkt for mennesker som interesserer seg for hva som skjer med utviklingen i spill, TV- og filmbransjen.

Vi inviterer til en dag fylt med spennende innhold som vil engasjere og fascinere deg. Gjennom foredrag, dialog og utstillerområde kan du møte relevante bransjeaktører, personer og fremtidsrettet tankegang. Vi ønsker å tilby faglig påfyll som skal inspirere og motivere deg. Vi har som mål å bidra til å bygge broer mellom fagmiljø og studenter.

Bransjedagene er preget av fokus på fremtiden, mod, profesjonalitet, respekt, nesgjerrighet og evne til kritisk refleksjon. Vi ønsker å inkludere deg og bidra til endring.

Bransjedagene arrangeres med ledelse og initiativ fra TV-skolen på Lillehammer i samarbeide med hele fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi. i 2018 har vi samarbeidet med Center of excellence in Film and Interactive Media Arts og Den norske filmskolen. Vi ønsker å samarbeide med flere. Velkommen å ta kontakt!

Bransjedagene arrangeres med ledelse og initiativ fra TV-skolen på LIllehammer i samarbeid med hele fakultetet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi. I 2018 har vi hatt et samarbeide med Center of excellence in Film and Interactive Media Arts og den norske filmskolen. Vi ønsker å samarbeide med flere. Velkommen å ta kontakt!

Camille Z Thisell
Content & Projectmanager
camille.thisell(a)inn.no

PROGRAM 2018

      Kl: 08.45
REGISTERING
             Kl: 09.15
ÅPNING MED DEKAN

 

KONFRANSIER
Shabana Rehman Gaarder

Nylig kåret av Dagbladet til en av Norges tolv beste kvinnelige talere!

Shabana Rehman Gaarder er prisbelønt performancekunster, standup-komiker, dramatiker, og spaltist. Hun markerte seg i ung alder som en sterk stemme i samfunnsdebatten.

Nå leder Shabana stiftelsen «Født fri» som blant annet bekjemper æres- og skamkultur, negativ sosial kontroll, og tvangsekteskap.

KREATIV LEDELSE OG ETISK ANSVAR

 

Kl: 09.20

Christian Brosstad
Kommunikasjonsdirektør i Atea Christian Brosstad er kommunikasjonsdirektør i Atea. Han kommer fra stillingen som direktør for kommunikasjon og digitale tjenester i Forbrukerrådet. Før det var han kommunikasjons- direktør SpareBank 1 Gruppen. «Årets digitale leder» på Kommunikatøren 2016.

 

Kl: 13.00

Nina Barbosa
Nina er filmprodusent i Barbosa film. Hun gikk ut fra Den norske filmskolen for bare fire år siden og har nå eget filmselskap. Da hun startet satte hun seg et mål om å ansette 60% kvinner og 40% menn, et mål hun lett har nådd og overgått.
Nina skal snakke om hvordan og hvorfor man kan skape et eget filmselskap, mangfold og strategi. Sammen med NRK skal hun nå i gang med å skape den nye webserien “Nudes” på P3.

 

Kl: 13.30 

Charlo Jørgen Halvorsen
Charlo Jørgen Halvorsen intervjues av registudent Ina Luna Gundersen. Sammen tenker di høyt om blant annet norsk TV i fremtiden, etisk ansvar for TV- og filmbransjens ansatte, hvordan motivere kollegaer og mer. Halvorsen jobber som underholdningsredaktør i NRK og har ifølge Dagbladet “Underholdnings-Norges mektigste jobb”. Han hadde lederansvaret for utviklingen av programmer som Lille lørdag, Borettslaget og Skavland.

 

Kl: 14.20

Anne Beate Hovind
Anne Beate Hovind skal gi oss inspirasjon om lederskaps nøkkel og hvordan hun overbeviser sponsorer i sin jobb. Hvordan skape moderne ledelseskultur og god arbeidskultur, som leder? Hun er utdannet prosjekt og endringsleder, og har i 20 år arbeidet som leder i grensesnittet mellom kunst og by- og stedsutvikling. Hovind innehar en ”kombinasjonskompetanse” fra både kunstfelt og det private næringsliv. Hun har i tillegg lang erfaring med utviklings- og endringsarbeid i store organisasjoner i både offentlig og private sektor som KS, DNV og Oslo Lufthavn og prosjektledelse av Akershus universitetssykehus og Nye Oslo Lufthavn.

 

Kl: 15.40

Paneldialog

TV-veteran Trond Kvernstrøm fra the Oslo Company, tidligere direktør i TV2 og Monster kommer sammen med Nina Barbosa, Charlo Halvorsen, Anne Beate Hovind og en representant fra Nent TV Group kommer og deler erfaringer, meninger og tanker kring dette med kreativ ledelse – etisk ansvar og hvordan fremtiden egentlig ser ut for audiovisuell historiefortelling – hvor og hvordan kommer vi at fortelle våre historier i fremtiden?

FRAMTID OG MULTIPLATFORM STORYTELLING

 

Kl: 09.50

Frode Martnes  fra Discovery Networks Norway  & Marius Borge fra NEP Mediabank

Frode Martnes og Marius Borg skal  fortelle om hvordan en helt ny media management plattform for OL i Korea ble bygget. Hvordan NEP Mediabank ble en samarbeidspartner for hele Eurosport organisasjonen ved å levere smarte løsninger for å produsere godt innhold på alle flater. Bli med tilbake til de hektiske OL dagene i februar for å oppleve planleggingen, spenningen, gjennomføringen og resultatene. Mediabank utvikles og driftes fra Oslo Broadcast Centre i Oslo, så her får du muligheten til å høre om en norsk suksess som nå lanseres over hele verden.

Kl: 11.00

Gürkan Özturan
Gürkan Özturan er en akademisk aktivist og høyrespesialist innenfor digitale rettigheter og friheter. Han er blitt publisert og intervjuet av en rekke store mediehus. Özturan er administrerende direktør for den rettighetsfokuserte, uavhengige plattformen dokuz8NEWS, som publiserer nyheter som kommer fra sosiale plattformer og menneskerettighetsnett i Tyrkia. Plattformen har nylig startet et prosjekt om utviklende datajournalistikk i skyggen av den økende undertrykkelsen av kritiske stemmer i Tyrkia. Som en del av Bransjedagene 2018 vil han snakke om betydningen av transnasjonal kooperativ nyhetsformidling for journalistikk og samfunnets fremtid.

 

Kl. 11.35

Melinda Jacobs
Melinda S. Jacobs skal snakke om hvordan man skaper engasjement både for spillere og seere i spillprogrammer. Jacobs har spesialisert seg i atferdsendring  ved å bruke spill og psykologi som virkemidler. Hun er en internasjonal foredragsholder som snakker om spillifisering, psykologi og fortelling og har presentert sin forskning på eventer som Festival of Games, Gamification World, UPRISE og Gamification Europe.

Melinda S. Jacobs is an entrepreneur, UX strategist and works on behavioural change through gaming. She is known for her research on gaming and user psychology and also stresses the importance of narrative in creating engaging games.

Kl: 14.50

Thomas Robsahm

Thomas Robsahm er norsk filmprodusent og han har jobbet med personer som Margreth Olin og Joachim Trier. Han er tidligere spillefilmkonsulent for NFI og har oppdaget mangelen for ordninger i den norske filmbransjen til å fremme nye talenter. Skal nå gjennom prosjektet Filmskapere og utviklingsselskapet Amacord dyrke utviklingen av talenter i norsk film- og tv-produksjon. Han ønsker også å bygge bro mellom spillefilm og dokumentar

MØT VÅRE UTSILLERE

 

Følg oss på Bransjedagene ved TV-skolen sin Facebook!

HER ARRANGERES BRANSJEDAGENE 2018

Lillehammer Hotell

Tilbake til toppen av siden