Gameshow

Friendship OVER!

På TV-skolen er Gameshow en av de mest gøyale produksjonene å være med på. Her er vi virkelig frie til å tenke utenfor boksen og sprenge grenser. I år er det lett å se hvorfor!

gameshow03__26
Programleder Torbjørn leder to venner gjennom en litt smertefull utfordring

Gameshow er en tv-sjanger som kjennetegnes ved at deltagere konkurrerer mot hverandre. Dette kan typisk være konkurranser basert på kunnskap, gjetting og fysiske utfordringer. Årets redaksjonsleder Kim-Anders Sjøberg har sammen med redaksjonen utviklet et gameshowkonsept som handler om fire gode venner i konkurranse mot hverandre. Konseptet heter FRENEMIES som avslører hvem vennegjengens “beste venn” er.

Torbjørn Råen inntar nok en gang rollen som programleder. Denne gangen leder han deltakerne med en frekk og freidig stil gjennom tre deler. Først skal de gjennom kompiskampen, hvor vennegjengen blir utfordret i forskjellige oppgaver. I neste del, som heter kompisknekken, vil daværende førsteplass bli utfordret av sisteplassen, her kan stillingen plutselig snus på hodet og poengsummene deres byttes. Til slutt kulminerer det hele i den avgjørende kompisquizen.

Innspillingsleder leder troppene på gulvet med et smil
Innspillingsleder leder troppene på gulvet med et smil

Denne produksjonen er ikke spesiell bare på grunn av sitt kreative innhold, men også fordi det er den siste produksjonen til tredjeklasse-flerkamera på skolen. Innspillingsleder Ellen Skansen Tyriberget forteller om hvor vemodig det er å tenke på at dette er deres siste produksjon i studio 1, men avslutter med å fortelle at ”det var utrolig gøy å avslutte med et så ambisiøst, utfordrende og morsomt konsept!”

Nå går turen for tredjeklasse-flerkamera ut i den store verden for sine siste produksjoner som studenter ved TV-Skolen. Først venter praksisplass, så kommer KORK og Gullrutens Fagpris.

Prosjektleder for FRENEMIES Elin Sætre Haukvik sier seg enig med Tyriberget og  legger til ”jeg vil påstå at dette er det beste gameshowet noen sinne lagd på TV-Skolen!

Se mer av årets produksjon og mye annet spennende på vår Instagram og Facebookside!

Ta også en titt på våre høydepunkter fra FRENEMIES!

Høydepunkter: FRENEMIES from TVSKOLEN on Vimeo.

 

Tilbake til toppen av siden