Gullrutens Fagpris

Med ”the license to fail” lover TV-studentene fra Lillehammer, at hovedkanalen TV2 skal få et prisutdelingsshow som kommer til å underholde, overraske og imponere den norske TV-bransjen og de der hjemme i sofaen.

Emilie Skolmen er årets programleder, med seg har hun resten av gjengen fra Kristiania Ablegøyemakeri

Du har helt sikkert hørt om Gullruten, prisutdelingsshowet der kjendisene foran kamera får sole seg i glansen og blir premiert for sin strålende innsats i de mange produksjonene som blir vist på TV. Derimot er det mange som glemmer alle de flotte og dyktige menneskene som står bak kameraene. Dette er fotografer, klippere, regissører, manusforfattere, grafikere og ja, vi kunne nevnt så mange flere viktige roller. Så viktige er de at uten de, hadde vi ikke hatt TV i det hele tatt. Det er da du skal få lov til å spørre deg selv, når skal disse kjernerollene bli hyllet?

Fortvil ikke, det er nemlig derfor vi har GULLRUTENS FAGPRIS. Et helt eget prisutdelingsshow som skal hylle TV-bransjen, der de foran kamera endelig kan få dele ut priser til sine kollegaer bak kamera. På lik linje som i Gullruten, skal det også på Gullrutens Fagpris deles ut Gullruter. Dyktige bakom- menn og kvinner i TV-bransjen kan ende opp med å ta med seg Gullruter hjem, det er helt sikkert. En annen faktor som også er helt sikkert, er hvem som produserer Gullrutens Fagpris. Det er ikke Monster, som vanligvis produserer Gullruten. Det er studentene ved TV-fagene på Høgskolen i Lillehammer. Det gjør Gullrutens Fagpris helt unik.

Skaff deg publikumsplass i salen, gratis her!

IMG_8467
Anne-Marte Kittilsen og Brede Finne

Helt unikt er det fordi studentene har muligheten til å tørre. De har ”the license to fail” og kan med det bryte grenser og gjøre det de store produksjonsselskapene ikke har råd til å satse på. Studentene jobber mot et felles mål: å overraske sine fremtidige kollegaer og tv-seere, og det skal gjøres med stil. Brede Finne er student og jobber som redaksjonsleder for Fagprisen, han forteller: Med nyskapende tankegang, humor og en dose dristighet ønsker vi å lage et prisutselingsshow som skal underholde, overraske og imponere den Norske TV-bransjen og de hjemme i sofaen. Vi vil kombinere den glamorøse og ærverdige prisutdelingen med nye og spennende momenter i innhold, teknikk og look”.

Disse er nominerte til årets Fagpris

Anne-Marte Kittilsen er student ved skolen og jobber som prosjektleder for Fagprisen, hun forteller: Vi på TV-fagene er så heldige å få hjelp av veiledere fra produksjonsselskapet Monster, de er med oss gjennom hele prosessen, hvilket fører til en bratt læringskurve for oss studenter”. Uten at hun kan røpe for mye forteller hun også at ”årets Fagpris er spekket med flotte artister, bra sceneshow og mye humor”. 

 

Gullrutens Fagpris, med disse flotte artistene, bra sceneshowene og all humoren vises på hovedkanalen TV2, 11. mai, kl. 22:45. Det vil du for all del ikke gå glipp av!

Tilbake til toppen av siden