TV-Ledelse

Verden har bruk for gode ledere, og det kan nettopp bli deg! En leder får det beste ut av crewet sitt ved å skape et trygt og produktivt arbeidsmiljø, engasjere og fremheve gode  kvaliteter hos hver enkelte. Fra idé til sluttresultat – man går inn i prosjektene sammen og avslutter det likedan. Som ledelsesstudent er du en viktig brikke i hvert eneste prosjekt som gjennomføres på TV-skolen, uansett hvilken fordypning innen ledelse du er interessert i.

Har du en sabla god idé på det neste, store underholdningsshowet i Norge, uten å være helt sikker på hva det neste steget er? Og lurer du på hvordan en enkelt idé kan blir til et helt nytt program? I fordypningen prosjektledelse lærer du å sette i gang prosjekter og utvikle konsepter innen gitte rammer. Du lærer å bruke din egen og andre medstudenters kreativitet, til å forme idéer i større og mindre prosjekter. Videre arbeider du med hvordan nettopp denne idéen kan gå fra å være mange gode tanker til å bli for eksempel et talkshow, en debatt eller et konkurranseprogram.

Syns du det er interessant legge planer innad i en produksjon til hver minste detalj? Vil du bidra på den praktiske gjennomføringen – både ved å arbeide med regnskap og at logistikk og planverk følges til punkt og prikke? I fordypningen produksjonsledelse får du en real smakebit av akkurat dette og veldig mye mer. Arbeidsoppgavene varierer etter hva slags prosjekt du arbeider med, men hovedansvaret ligger i å kunne følge opp et prosjekt fra start til slutt – alt fra crewets arbeidsoppgaver, til å holde tidsfrister og økonomiske rammer.

Les mer om livet etter TV-ledelse her.

Det som skiller studieretningene er at prosjektledelse skaper et prosjekt og dets innhold, mens produksjonsledelse sørger for at det praktiske rundt prosjektet gjennomføres. Gjennom det treårige studieløpet bidrar du på en hel rekke prosjekter og du vil få erfaring fra både flerkamera- og enkameraproduksjoner. Dette kan være alt fra stillinger som prosjektleder for dokumentarfilmer, redaktør i et gameshow, produksjonsleder for sendinger av fotballkamper, eller manus i et prisutdelingsshow. Med andre ord, på TV-skolen får du mulighet til å boltre deg i mengder av ulike oppgaver. På veien kan en møte en sunn dose utfordring, men du er aldri alene om å gjennomføre prosjektet. TV-skolen har en dyktig fagstab, inspirerende gjesteforelesere og imøtekommende studenter som er opptatt av å kunne løfte hverandre opp og frem – og her er en vesentlig del av læringen å kunne prøve, feile og mestre.

 

Trenger du noen tips til hvordan søke? Da trenger du ikke å lete videre, vi hjelper deg gjennom søknadsprosessen! 

 

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilbake til toppen av siden